MyCurryCorner
Az általam tervezett, vagy forgalmazott termékekre igen találó a 'curry szó. Innen az asszociáció a fűszer és a márkanév között.
 
A curry ízvilága, illata, színe nagyon jellegzetes, erős, aromás fűszeres, néha sok is talán, de ezáltal odavonza szemünket a fűszerespolcunkra.
Bár sokan nem is sejtik, hogy a curry nem egyetlen fűszernövény őrleménye, hanem számtalan izgalmas fűszernövény keveredése. 
A végeredményt ezek aránya tálalja fel végül nekünk.
 
Sétáljanak  körbe a MyCurryCorner egyedi, különleges darabjai között, és érteni, érezni,
látni fogják a "fűszereket" melyek feltünővé,kiemelkedővé emelik dizájn darabjainkat. 
A .'Valami hiányzik belőle' érzés már múlóban!
 
Az általam tervezettek, felkutatott termékek izgalmas formavilága és ízvilága ,- úgy mint elegáns, letisztult, modern, friss, régimódi, bohém, extravagáns, praktikus, komoly, gyerekded........csipke, vászon, pamut, pöttyös, fa, krétafesték, marokko, kockás,fagomb, damaszt, barokk, geometrikus, finom, bájos, asztal, fal,.....és még folyt. köv.....
 
Az enteriörők elképzelése, megalkotása, megcsodálása vagy  'lakásékszerek' felkutatása,  térbe helyezése régi szerelem az letemben. 
 
Törekedtem arra, hogy a  termékek, melyek webáruházamban megvásárolhatóak, online is prezentálják majd Önöknek a legapróbb részleteket  és  valóságos bájukat is, mintha a kezükben tartanák.
.... receptjeim kezdésként a lakástextilekben keltek életre, melyek minősége  komoly varrodai háttérrel születtek meg és a munka szorgosan, ötletekkel teli rotyog  ...... folyamatosan bővül a lakásdekorációs "osztály" is, .....és a terveimben nem csak a lakáskultúra fűszerezése lebeg....life,home design..
 

Legyen Önnek is, Neked is egy MyCurryCorner darabja!

 

 

Pappné Dienes Aténé

 

lakberendező, belsőépítészeti 3D-s látványtervez